måndag 9 maj 2011

En lyckad helg och en katastrofal början på veckan - Del 1/2

Helgen som gick var såååå härlig.

Anna och jag hade barnvakt Lördag till Söndag. Annas bror Per och hans flickvän Natcha passade barnen medan Anna och jag bodde på Hotel Clarion vid Skanstull.
På Lördag åt vi lunch på medborgarplatsen och drack ett par öl i den stekande solen. Sen gick vi till hotellet och checkade in. Vi hade ett delux rum som var ett hörnrum med två fönsterväggar. Riktigt coolt. Synd bara att dom hade gjort en designmiss när dom byggde hotellet. Det var en solig dag i Maj. Det var 35 grader varmt inne i rummet som badade i Sol från morgon till kväll. AC'n räckte inte till.
När vi gick till receptionen och klagade så kännde dom till problemet. Tydligen så gjorde dessa två glasväggar att på sommaren gick det inte att bo där pga värmen, på vintern var det omvänt. Då blev det jättekallt pga fönstrena.
Konstigt...

Men vi fick ett nytt rum. Något mindre, inte lika exklusivt, men det var jätte mysigt och räckte lagom åt oss. Det var svalt och med fönster åt väster för att inte få in någon morgonsol!

På kvällen gick vi och åt middag på Kouzina, en grekiskt restaurang som var liten och mysigt.
Efter det gjorde vi ett snabbt besök uppe i baren i Skatteskrapan. Häftig utsikt, men på tok för mycket folk.
Nä, tillbaka till hotellet gick vi. Två trötta småbarnsföräldrar...
En film om Bob Geldof och Live Aid galan gick på TV och efter den så såg vi ett avsnitt av Lost. Första avsnittet på absolut sista säsongen.

Hotellfrukost skall vara lugn och mysig, inte som denna morgon då det rådde total anarki. Det var kö till allt, det var inte ens säkert att det fanns något kvar när man kom fram.
Det var det enda som var lite tråkigt med helgen.
Men men, jag fick ihop lite goda mackor, en massa gott Löfbergs Lila kaffe ;-) och lite youghurt med massa goda nötter så det blev ganska lyckat ändå.

Sen när vi kom hem så oljade vi utemöblerna ute i det jätte fina vädret.


fortsättning följer...