fredag 24 juli 2015

Bröllopsdagen

Idag var det bröllop! Upp vid fem på morgonen. Bussen gick 05:50 och restiden var ca en timma till huset i Chantaburi där bröllopscermonin hölls. Det var jätte fint och roligt att vara med. Munkarnas mässande var väldigt stämningsfullt. Huset låg mitt i en skog av gummiträd och vinden hade lite svårt att hitta fram. Solen sken så det var väldigt varmt även fast det fanns tälttak över stolarna. Frukost och lunch bjöds det på också. Toppen kul!  :-)

När vi kom tillbaka till hotellet så var Douglas sjuk och hade feber,  39.4 grader. Så eftermiddagen blev lugn. Vi gick till kids club och spelade lite "Lego the movie" William och jag. Douglas var med och utforskade leksakerna. Anna och Evelin var på manikyr och pedikyr.

På kvällen blev det middag på C-Salt med bröllopsparet. Anna och Douglas fick avbryta middagen och gå upp på rummet för Douglas var för dålig för att stanna kvar.

Sen blev William också dålig. Han fick kramp i magen och feber. Natten blev rätt jobbig med två sjuka små killar som vaknade tre-fyra gånger.